En ny favoritbronser

Yves Saint Laurent Le Teint Saharienne

Den har bara bott här en liten månad, men vilket intryck den gjort!
Jag tycker det är svårt att få bronsers snygga och naturliga. Yves Saint Laurent Le Teint Saharienne har en formula som glider på lika bra som smör på mackan, och resultatet blir naturligt och snyggt.

Yves Saint Laurents Le Teint Saharienne är inget traditionellt solpuder, men mer som ett puder-balsam eller kräm till puderkonsistens om du vill. Produktens lätta textur smälter in i huden och ger en naturlig lätt bronsad hy. Pudret är varken matt eller har skimmer Applikatorn som kom med denna förstår jag mig inte på, så jag applicerar med Real Techniques Expert brush eller Sculpting Brush. Vad jag tycker är unikt med denna produkt jämfört med många andra bronsers är just att den inte ligger på huden, men blir ett med huden och ger en ”jag har solat pyttelite” effekt.

Le Teint Saharienne finns hos Kicks.se för 495:-

YSL