Mina 3 favoritaccessoarer

Har, sedan barnsben, varit extremt intresserad av mode och accessoarer. Jag är till och med en självutnämnd expert inom området! På min fritid älskar jag nämligen att strosa i butiker, handla kläder eller hjälpa mina kompisar med kläder och outfits.

Idag tänkte jag därför lista några av mina favoritaccessoarer, som jag anser vara totalt nödvändiga i varje persons garderob!

Solglasögon

Ett par snygga solglasögon är ett måste för varje person som är modeintresserad. Inte nog med att det är en snygg accessoar, gör de dessutom nytta. För tillfället är det extra modernt med retro solglasögon, d.v.s. ett par brillor som hade kunnat komma direkt från 70/80-talet.

Hatt

Detta låter kanske som ett konstigt garderobs måste, men för mig är det relativt självklart. Egentligen spelar det ingen större roll hur hatten ser ut, även om jag själv föredrar lite större hattar á la 70-tal. För oavsett om du väljer att sporta en slokhatt, stråhatt eller plommonstop lär du se lika moderiktig ut.

Klocka

Sist men inte minst anser jag även klockan vara väldigt moderiktig och någonting alla bör bära! Idag erbjuds klockor i många olika modeller – klockor i stål för dem med mer klassisk stil, klockor i plast för dem mer lekfulla.

Accessoarerna jag nämnt ovan är relativt enkla att hitta, i vilken butik som helst, men om jag skulle rekommendera någon skulle det vara webbshopen www.yokiono.se! De har ett jättebrett utbud av produkter och varumärken, till bra priser.