Mitt hår behöver allvarligt underhåll

Jag älskar att ha löjligt långt hår men ibland på kommunala färdmedel fastnar det i en svettig persons armhåla och då inser jag att ha det lite kortare hade inte varit så dumt eftersom det skulle göra mitt liv lite lättare men ändå älskar jag det.

Jag använder en hel del produkter och jag måste erkänna att jag älskar inget bättre än att boka in mig på en behandling och då på min favoritsalong hair & face i Angered även om det för mig är långt att åka. (bästa salongen jag någonsin har varit på). Min normala rutin är ungefär var fjärde dag (jag är en stor anhängare av att inte tvätta håret för ofta eftersom det torkar ut) Jag tycker jag kan lämna mitt hår i upp till en vecka utan att tvätta den. Jag använder eventuellt torrschampo i mellan.
Steg 1 – Blöt håret och applicera Philip Kingsley elasticizer extrem och lämna det i över natten. Du kan lämna denna hårinpackning i under ett par dagar om möjligt, ju längre tid desto bättre.
Steg 2 På morgonen tvättar jag det med Unite fuktgivande schampo följt av Unite Conditioner. När du sätter i balsam så se till att du applicerar det genom mitten av hårlängder och topparna och verkligen masserar in det i hårbotten. Genom att massera hårbotten regelbundet uppmuntrar de blodflödet till hårbotten som faktiskt ökar hårväxten så denna del är superviktigt!
Steg 3 För att torka och styla håret jag brukar använda Philip Kingsley släta kräm och sedan använda GHDs naturligtvis! Följt av en liten mängd av Moroccan Oil på topparna.

Jag rekommenderar att hålla sig borta från hårprodukter med silikon i ingredienserna då jag har provat många hårvårdsvarumärken och i mina personliga favoriter är Unite, Philip Kingsley och Moroccan Oil har fungerat bäst för mig.

Hår