Nytt hudvårdsmärke

Nimue är ett helt unikt hudvårdsmärke från Sydafrika, som funnits i tio år, men som presenterades i Sverige i mars 2006. Nimue Skin Technology´s produktserie baseras på fyra principer: föryngring, återuppbyggande, anti-oxidering och solskydd. Nimue arbetar seriöst med att kombinera styrkan hos vetenskapen med naturens underverk för att utveckla och producera den mest avancerade hudföryngringsteknologi som är tillgänglig på marknaden idag.

Nimue hudanalys med skinscanner
60min 600kr
För dig som inte prövat nimue tidigare, men som gärna vill ha hjälp med ett specifikt hudtillstånd, rekommenderas först en provbehandling som inkluderar rengöring, peeling med nimues underbara exfoliating enzyme-utan korn-, hudannalys med skinscanner där vi tittar tillsammans under hudytan och kan lokalisera bla blockerade porer, solskador, hyperpigmentering och torra partier. Behandlingen avslutas med lämplig mask för just din hudtyp samt ögoncreme, dagcreme och solskydd. Rekommendationer för din personliga hemvårdsrutin medföljer.

Nimue Klassisk behandling
90 min 720kr
Rengöring, peeling, vapozon, portömning, brynplock, massage, mask och avslutande ögoncreme, dagcreme och solskydd. Utvecklad för att behandla miljöbelastad hud, lätt acne och oren/fet hud samt hyperpigmenterad hud. Behandlingsrekommendation 1 gång/månad som en underhållande behandling.
Behandlingen skräddarsys efter just dina behov!

Nimue dubbelsyrabehandling
90-100min 800kr
För dig som använt nimue hemma en tid och går på behandling regelbundet rekommenderar jag en dunderkur med både 15% Bio-active complex och
35% Glycolic peel, för ett strålande resultat, en mjukhet och lyster som sitter i länge i huden. Upplägget för behandlingen kan jämföras med det för klassisk behandling.

Nimue Princess express
30min 600kr
För dig som vill ha en snabb uppfrächning av huden. Rengöring, enzympeeling under ånga, brynplock, glycomask, avslutande ögoncreme, dagcreme, solskydd och mineralfoundation. Glycomask är ett av de senare tillskotten i nimuesortimentet, och är en riktig askungemask som skall ligga på i max 10min. Perfekt för hemmabruk, varför du också får med dig ”din” tub hem! (värde 298kr)

Nimue 15% Bio Active Complex behandling
45min 6ggr 3000kr, 12ggr 5500kr
Bio Active Complex behandling är en behandling som rekommenderas till en miljöbelastad hud, pigmenterad hud samt acnehud. Bio Active Complex används för att uppnå ökad lyster, finare hudstruktur och bleka pigmenteringar.
Denna behandling rekommenderas en gång i veckan eller med två veckors mellanrum som en kur, för dig som vill ha ett snabbt resultat. 6-12 behandlingar
(2 behandlingskurer/år). För bästa resultat rekommenderas regelbunden användning av hemprodukter, samt efter avslutad kur underhållande behandling varje månad.

Nimue 35% Glycolic behandling
45 min 6ggr 3000kr, 12ggr 5500kr
35% Glycolic behandling befrämjar ett kontrollerat och förutsägbart avlägsnande av döda hudceller, stimulerar cellregenereringen och förbättrar hudtexturen omedelbart. Behandlingen rekommenderas till miljöbelastad hud, pigmenterad hud samt acnehud. Glycolic Acid används för att uppnå ökad lyster, finare hudstruktur och bleka pigmenteringar.
Denna behandling rekommenderas en gång i veckan eller med två veckors mellanrum som en kur, 6-12 behandlingar (2 behandlingskurer/år). För bästa resultat rekommenderas regelbunden användning av hemprodukter, samt efter avslutad kur underhållande behandling varje månad.

Nimue Alpha Lipoic Activator behandling
45min 600kr, 6ggr 3000kr
Detta är en super antioxidant behandling med aktiva ingredienser utvecklade utifrån den senaste teknologin och den mest uppdaterade informationen. Nimue Alpha Lipoic underhållande behandling förbättrar hudens elasticitet, spänst och textur. Utvecklad för att behandla solskadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud.
Denna behandling kan rekommenderas som en 6-veckors kur med en behandling i veckan. För hemmabruk rekommenderas Alpha Lipoic Activator, i kombination med en behandling/ månad som ett underhållande program.

Nimue Chemibration
30-45 min 1200 kr
Djuppeelande behandling som stimulerar cellförnyelsen och förfinar hudstruktur och lyster. Passar miljöbelastad hud, pigmenterad hud och hud med acneärr. Utföres ej på aktiv acne.
3 behandlingar rekommenderas med 1 månads mellanrum, företrädelsevis under höst/vinter. Efter behandlingen behålles masken på i upp till 6 timmar, därefter tvättas den bort med Nimue rengöringsgelé.

Kontakta oss på info ((@)) hairmodel.se för er konsulttation