Trender & underbara mönster som aldrig rostar!

Nu är sommaren här på allvar! Caféerna har full fart på sina uteserveringar, det är dags att sätta på sig glasögonen och steka i solen i sommarvärmen. SolglasögonGlasögonmodet är snarlikt förra årets, myggstilen är fortfarande lika het. Det är bara att damma av fjolårets brillor och sikta mot caféet.

Om du är glasögonlös, kolla in DIORs och GUCCIs nyaste kollektioner som är helt underbara. Vill du inte lägga ut flera tusen på brillor har H&M modeller som modehusens myggbrillor för under 100-lappen.

-1I klädväg är det bland annat marina looken som gäller med ränderna som aldrig verkar rosta. Mitt tips är att ta de tuffa korta shortsen istället för den korta kjolen och känn friheten att röra dig. Cityshortsen är både coola och funktionella, ett måste!

 

Sköna mönster är på ingång och något som vi kommer att se mer av. -1Stora blommor är ett hett val i sommar. Suveränt på smycken eller skor. Randigt och prickigt är också helrätt. Våra modetroll går i krämfärgat, brunt, guld och beiget. Vi kan rekommendera att införskaffa en underbar guldfärgad smådesignersväska av Jonna Olsson från Shenna på Drottninggatan 88, med pärlemorpaljetter som matchar dina nyinköpta rundtåade skor med kilklack.