Uttrycka sig genom sin klädstil

Vågar vi inte uttrycka oss genom vår klädstil?.

Precis som rubriken lyder så vågar inte alla uttrycka sig genom sin klädstil. Man vågar helt enkelt inte vara sig själv i dagens samhälle eftersom det finns så pass många skönhetsideal. Att man måste ha på sig det som är inne eller det som trendar just då så att säga. Jag tycker att det är lite tråkigt för alla ska få klä sig hur de vill utan att folk ska tycka illa om en.

Om det fortsätter såhär kommer det kanske sluta med att alla har samma stil och att alla köper på samma affärer hela tiden. Vi måste våga ta för oss och testa på nytt, nya saker. Tänk vad tråkigt det skulle sett ut om ALLA såg precis likadana ut? Det viktigaste i slutändan är att man är sig själv.

Något som är bland de roligaste saker att spana efter när man strosar runt på stan är att kolla in vad folk har på sig egentligen. Själv så är jag väldigt mån om mig själv och vill gärna se så fräsch ut som möjligt. Kläder för mig är inte att bara vara varm, nej, de låter en uttrycka sig själv på ett kul och häftigt sätt.
Jag brukar ta inspiration från varhelst jag hittar den. Bäst enligt mig är att reka runt längs Stockholms gator i folkvimlet, där kan man alltid hitta något av intresse. Dessutom är det bästa sättet att hitta nya stilar och se hur modet ändras med säsongerna. Kläder säger kanske inte precis allt men de säger oerhört mycket.