Janes nya Frisyr

Det ekar tomt här inne just nu, jag har bara varit ganska låg och disträ dom senaste dagarna. Dessutom jobbar jag i helgen, så jag har inte speciellt mycket vettigt att dela med mig av. Söndag och måndag kvar, sedan är det lite ledighet och jag behöver rulla igång beställningarna på FORMELI igen. Skall bli otroligt roligt och skönt!!

Kvällen tillbringar jag och vovarna själva. Sambon är ute och ränner och jag har städat sovrummet och sitter nu här inne i nybäddade lakan. Finns det något skönare? Ser fram emot att slå ihop mina blå. Men inväntar att klockan skall bli 1 först, för då skall jag hämta J’s lillasyster Ronja och hennes kompis Linn på Nöjesfabriken, dom skall sova här inatt. Det må vara så att vi bor väldigt nära Nöjes, men vill inte att dom skall behöva gå hem i kylan och mörkret! Det är något ungdomsevenemang där ikväll, så tjejerna har säkert superkul!

Får här fin blev min klippning av Jane

ronja_183382200

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes