Långt till kort hår

cuttat_101136131

Ser ni vad jag har gjort? Klippt av mig håret.. Igår faktiskt..
Inte för att jag ville, men för att jag var så illa tvungen. Mitt hår har varit så sjukt trasigt av blondering och allmän misshandel från ett ”tidigare liv” så jag valde helt enkelt att kapa minst 1dm på håret för attnu spara ut det igen. Jag trivs bäst i långt och passar bäst i det också dessutom, men ett trasigt och stripigt långt hår är verkligen inte snyggt.

Mitt hår såg så sjukt tunnt ut i längderna och det är inte roligt när man egentligen har en tjock och fyllig kalluffs. Jag vet ju hur det ryser i mig när jag ser långa och trasiga hår här och där, båder IRL och i bloggvärlden. Dock är det lätt att bli lite självblind.. Jag insåg dock att jag inte skulle få varken längre eller finare hår i det skicket det var innan så igår tog jag steget! Nu har jag fått fylligheten tillbaka, därför är det från och med nu regelbundna klippningar som gäller.

Jag skall kämpa, kämpa, spara & spara ut mitt hår igen.
Jag har ju kunskaperna om bra hårvård, nu är det bara tålamod som gäller.

cuttat2_101144353

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes